} Денонощно! Реакция до 40 мин.

ВиК монтажи

ВиК монтажи – монтаж на кранове, на бойлери, на перални, на съдомиялни, на водомери, на тоалетни казанчета, на тоалетни чинии, на мивки, на душ кабини и батерии, на смесители, на мебели за баня, на връзки за мръсна вода, на връзки за чиста вода

Когато се налага планов или авариен ремонт, подмяна или прекарване на нова инсталация, неоценима помощ ще ви окажат нашите водопроводчици. Бързо и качествено те извъшват монтаж на връзки за чиста и мръсна вода. Монтират всички типове водомери и кранове. Не ги затруднява нито един модел смесители и мивки.

Купили сте душ кабина и не знаете как да направите свързването? Обадете се – ние, от „Юлекс БМ“, притежаваме богат опит с различни видове душ кабини, хидромасажни панели, душове и батерии. Умели сме в монтирането на мебели, поставянето на различни системи тоалетни чинии и тоалетни казанчетата – класически, модерен моноблок или вградени конзоли.

Няма нужда да се чудите как да вържете към водата и тока бойлера, пералнята или съдомиялната. Всеки е добър в нещо. Ние – в монтажа на ВиК инсталации и консуматори на изгодни цени.

ЮЛЕКС БМ