} Денонощно! Реакция до 40 мин.

ВиК ремонти

Фирма „Юлекс БМ“ предлага ВиК ремонти на различни ВиК инсталации, водостоци, тоалетни казанчета и бойлери. В случай на авария в дома Ви, ние можем да реагираме по всяко време. Работим денонощно, а нашият екип ще отстрани проблема в най-кратък срок.

ВиК ремонти

Различни видове ВиК ремонти от професионалисти

При нас работят квалифицирани служители с богат опит, които могат да реагират бързо при проблем с инсталация или уред и да извършат необходмите водопроводни ремонти. Можете да ни потърсите за поправяне на тръбни течове, смяна на водостоци и други:

  • ремонт на тоалетно казанче – повредата при него може да възникне заради пускащия механизъм или пълнещото устройство. Всичко подлежи на ремонт, освен ако корпусът не е счупен
  • ремонт на бойлери – в случай че забележите теч, лампата не свети или водата не става достатъчно топла, бойлерът има нужда от ремонт
  • ремонт на водостоци – ако има теч, рискът от корозия и последващо падане на водосточната тръба се увеличава. В такъв случай ремонтът е належащ.
  • ремонт на вик инсталации – услугите ни са насочени към отстраняване на проблеми свързани с водопровода – изтичане или поява на ръжда върху тръбите, слабо налягане на водата, неприятна миризма от канализацията и други.

Ремонт на битови ВиК инсталации

С какви ВиК услуги можем да Ви помогнем? Нека започнем от запушените улуци и водостоци, които могат да причинят доста щети както на дома Ви, така и на цялата жилищна сграда. Разполагаме с необходимото оборудване, за да отстраним тези и още много други проблеми с битовите ВиК инсталации.

Ако бойлерът Ви тече или тоалетното казанче не работи изрядно, ние бързо ще открием проблемната част и ще я сменим. Така те бързо ще започнат да изпълняват своите функции.

Свържете се с „Юлекс БМ“ за всякакъв тип ВиК ремонти в София – гарантираме качество, надеждност и добра цена на предлаганите от нас услуги!

ЮЛЕКС БМ