} Денонощно! Реакция до 40 мин.

Отпушване

Запушването на канализацията е ситуацията, която не бива да се пренебрегва, защото води след себе си неприятни последици – наводнения, лоши миризми и натрупване на мръсотия. Ние от “Юлекс БМ” можем да се справим със задачата – специалистите ни ще отпушат и най-запушените канали, тоалетки и мивки, улуци и водосточни тръби.

Край с неприятностите с тръбите и каналите

Разполагаме с най-новото професионално оборудване, а екипите ни са подготвени, за да се справят и с най-тежките задачи бързо и безпроблемно. Справяме се перфектно дори с канали с много малки или много големи размери. В състояние сме да отпушим канали от ф50 до ф800 с дължина до 28 м. Каквито и да са тръбите – PVC или каменинови, ние знаeм как да ги направим като нови. Отпушваме канали на вани, вертикални и хоризонтални шрангове, мивки, миялни и перални машини, тоалетни.

Може и да се изненадате, но нашите екипи знаят как да отпушат водосточни тръби и улуци. Справяме се перфектно както с ламаринени и PVC, така и каменинови или чугунени тръби. Компанията предлага и почистване на ревизионните шахти и дворни канали, премахваме и лоша канализационна миризма. Разполагаме с подготвена група алпинисти за почистване на улуци.

ЮЛЕКС БМ