} Денонощно! Реакция до 40 мин.

ВиК услуги

Компанията “Юлекс БМ” е специализирана във всички ВиК услуги, а екипите ни са на разположение през цялото денонощие. С нас си осигурявате качествени ремонти и монтаж на всички части на водопреносната мрежа, както и отстраняване на течове.

Нашите екипи ще се отзоват за проблеми с бойлера, независимо от модела му, ще сменят дефектиралата част и ще почистят водосъдържателя. Поправяме бързо и качествено казанчета, а на нас може да разчитате и при запушване на улуците и водоскоците на сградата, в която живеете.

ВиК услуги, които пестят време и средства

Специалистите ни ще поемат монтажа на перални, кранове, бойлери, водомери, съдомиялни, тоалетни казанчета, душ кабини, мивки и батерии, дори и мебели за баня. Не се колебайте да ни се доверите за подмяна или изграждане на нова инсталация. Безспорно най-неприятни в банята са течовете, особено когато мястото им е неизвестно. Разполагаме с най-модерната техника и специалисти, които ще направят електро-магнитен резонанс и термографски анализ и ще открият къде е проблемът. Ще ви помогнем и при износване на инсталацията, както в дома, така и в цялата сграда, като подменят бързо тръбите, крановете или щранговете. Ние знаем как да свършим бързо и качествено работата си!

ЮЛЕКС БМ