} Денонощно! Реакция до 40 мин.

Отопление

Екипът на “Юлекс БМ” е готов да Ви помогне за всичко, което е свързано с проблеми с отопление в дома Ви. Ние сме специализирана компания, чието портфолио включва изграждане на инсталации, монтаж на отоплителни тела, изграждане на локално парно, пълнене и източване на инсталации. Нашите екипи работят денонощно и гарантираме светкавична реакция, защото знаем, че проблемите с отоплителните системи не търпят отлагане.

Погрижете се за своето отопление

Компанията проектира и изгражда отоплителни системи и инсталации, предлага и поддръжка и профилактика. Аварийните ни екипи работят денонощно за отстраняване на повреди по тръбопроводи, котлета и радиатори, като разполагаме със специалисти водопроводчици и електротехници.

Предлагаме и монтаж на отоплителни тела – радиатори, котлета, подмяна и преместване на тръби. Ние ще Ви помогнем да селектирате най-подходящия за Вас уред и ще го монтираме. В услугите, които може да откриете при нас, е и обезвъздушаването и източването на инсталации. Локалното парно е един от най-добрите варианти за отопление. Професионалистите от “Юлекс БМ” ще направят разчет какво е необходимо за дома Ви, ще изградят отоплителната инсталация и ще монтират необходимия котел. За всичко това получавате гаранция за качество за дейностите и вложените материали.

ЮЛЕКС БМ